Opiniones Grupo Inventia

Opiniones Grupo Inventia: Basilio
Me han hecho una reforma de la casa que tengo en Olesa. Basicamente la cocina, el baño y la sala de estar. Las calidades son muy altas. El presupuesto muy ajustado. Muy recomendables.
Opiniones Grupo Inventia: Sergio
Han reformado el piso que m’acabo de comprar en Santa Coloma de Gramanet. Las calidades son buenas por el precio. Los contrate porque habian hecho la reforma del piso de mi hermana. Todo correcto menos la pintura que me hubiese gustado que fuera un poco mas clara. Pero por el resto todo bien.
Opiniones Grupo Inventia: Jordi
Hem realitzat la reforma d’un pis al centre de Barcelona. Era uns pis de segona ma que s’havia de reforma integrament. Vam comparar diferents pressupostos i el de Grupo Inventia es el que mes ens va encaixar. Ens van ensenyar diferentes obres que havien fet. Ha hanat tot força bé, l’obra s’ha endarrerit dues setmanes més del previst però no teniem excesiva pressa per anar a viure al pis perquè encara no teniem els mobles. Especialment molt bó el seu departament d’interiorisme.
Opiniones Grupo Inventia: Marc
Muy buenos! La verdad es que quede gratamente sorprendido por la calidad de su departamento de interiorismo. Encontraron la mejor solución para la reforma de mi piso. Muchas gracias a Anna y Noelia
Opiniones Grupo Inventia: Monica
He reformat els dos banys de casa nostra. Me’ls va recomenar una amiga, em van assessorar en els materials i el disseny. La reforma va durar unes tres setmanes. El resultat ha sigut molt bó. De pressupost no era dels mes economics però em va donar molta confiança que ja haguessin treballat per gent coneguda.
Opiniones Grupo Inventia: Albert
Vaig trobar aquesta empresa recomanat per un amic. Haviem de reformar una casa a les afores de Barcelona. Era necessari tornar a generar una distribució nova adaptada a les nostres necessitats. Necessitavem algu que ens realizes la gestió integral, tant de la part d’interiorisme com d’execusió d’obra. Els resultats han sigut excelents i sobretot el servei. Son grans professionals.
Advertisements
Aside | This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.